22 Mart 2014 Cumartesi

İlan vermek ve ilan verme kurallarına uymak

Türkiye ilan pastası veya diğer bir deyişle online satış sitelerini kullananların bildiği üzere ilan vermek çeşitli kurallara bağlı kalındığı zaman etkili bir satış stratejisidir.

Daha yüksek satış rakamları için ilan ver

İlan ver denilerek yapılacak bir aramada karşımıza çıkan çeşitli sitelere ilan veriyoruz. Örneğin bir iç çamaşırı mağazan var ve satışlarını yetersiz görüyorsun. Kanaatimce satışlarını artırabilmek adına ilan sitelerine ilan ver. Mağaza özelliği olan ilan sitelerinde önce mağaza aç sonra ilan ver. Zira önce ilan vermek ve ardından mağaza açmak zaman kaybına neden olabilir. Mağaza adını mümkünse iccamasiri.ilanliyo.com olacak şekilde bir ilan sitesine ilan ver.

İçeriğini hazırla öyle ilan ver

ilan ver diye aradınız ilgili siteyi buldunuz ve ücretsiz üye olarak tarafınıza gönderilen üyelik onayı mailini gerek junk kuutsuna bakarak gerekse gereksiz kutusuna bakarak onayladınız. Şimdi ilan vermek için yapman gereken bir kaç şeyi daha yap öyle ilan ver. İçeriğini dikkatli ve özenlice hazırla. İç çamaşırı ile ilgili bir ilan veriyorken başlığında iç çamaşırı, ucuz iç çamaşırı, iç çamaşırı fiyatları, kaliteli iç çamaşırı gibi kelimeler yer alsın.

ilan ver, ilan vermek, ücretsiz ilan ver, ücretsiz ilan vermek, araba ilan ver, emlak ilan ver, ilan


















İçeriği uygun hazırlayarak ilan ver

Başlığı yazdın şimdi de açıklama kısmında yine detaylı bir şekilde ürünün açıklamasını yaz, açıklama kısmında başlıkta yer alan kelimeler bir kaç defa yer alsın. Bu hazırlıklardan sonra ilan ver. İlan vermek basit gibi görünse de kuralına uygun verilmeyen ilanlar pek de müşterinin ilgisini çekmeyebilir.

Resimlerini çek ve ilan ver

Resimli ilan ver, önemli bir konu da ürünlerin resimlerini çekmek. Kesinlikle resimle ilan vermek daha etkilidir. Bir kaç açıdan ürünlerinin resmini çek ve ondan sonra ilan ver. Bu tür kurallara uyularak ilan vermek daha etkili sonuçlar almanızı sağlar.
Bu yazıyı okuduktan sonra ilan ver ve eski ilan verme şeklinle yenisini karşılaştır ve yorumunu buraya yaz herkes farkı görsün.
 
Bir önceki yazımızda ilginizi çekebilir buyrun: Seri ilan ver.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder