8 Mart 2014 Cumartesi

Nasıl ilan verilir?

Nasıl ilan ver dersek yararlı olur?

nasıl ilan verilir, ilan nasıl verilir, ilan vermek, nasıl ilan, ilan nasıl verilmeli,nasıl ilan verilmeli,ilan vermek,ücretsiz ilan vermek,
































ilan ver derken dikkat etmeniz gerekenler tamamen güzel bir ilan açıklaması yapmak, ilgili resim eklemek, fiyatı doğru yansıtmak. Bunlara dikkat ettiğiniz sürece ilanlarınıza bakanlar artar arayanlar daha kolay bulur, ilgili olanlar daha çok dönüş yapar. ilan ver diyeceksiniz tamam ama ücretsiz yer bulun çünkü ücretli yerlerde ilan ver dediğiniz takdirde kazancınızı paylaşmalısınız ve belli ödemeler yapmak zorunda kalırsınız.

Peki gelelim ilan ver derken atacağınız adımlara.


Bu adımların başında seçeceğiniz ürüne dikkat edeceksiniz yüksek maliyetli ürünlerden uzak durun. Orta maliyetteki ürünlerden de kazanç elde edebilirsiniz böylece hem az harcamış olursunuz hemde ücretsiz ilan ver diyeceğiniz için bir gideriniz olmamış olur. Yüksek fiyatlı ilanlarınızın kargolarını siz ödeyin ki almak isteyenlerin gözleri korkmasın. ilan ver derken bunlara da dikkat ederseniz kesinlikle bu sektörde başarısız olmazsınız.

ilan ver dersem nereden vermeliyim mi diyorsunuz?


Bakın arkadaşlar ilan ver derken arama motorlarından arama yapıyorsunuz ve önünüze gelen ilk sayfaya yoğunlaşıyorsunuz ama daha ilerilere gidebilirsiniz mesela 5 6 sayfa ilerisinde bile sizin işinizi görecek sitelerin olduğuna adım gibi eminim.

Bence bunca yazıdan sonra sizde düşünmeye başlayabilirsiniz ilan ver demeye!

İlan verenlerin hikayesi olan bir önceki Bir başarı hikayesi: ilan ver adlı makalemizide okuyunuz.

3 yorum: