18 Mayıs 2014 Pazar

İş/personel ilanı verirken dikkat edilmesi gerekenler

Havaların yerine gelmesi ile insanlardaki alışveriş isteği arttığı için ilan vermenin önemi tam olarak bu dönemde kendisini baş gösteriyor. Daha çok yaza hitap eden ürünler için ilan vererek kazancınıza kazanç katabilirsiniz.

bedava ilan ver, beleş ilan ver, eleman ilan ver, eleman ilanı ver, eleman ilanı vermek, ücretsiz ilan vermek, ücretsiz ilan ver, ilan ver, ilan vermek, ilan, ilan nasıl verilir,


Bu kısa bilgiden sonra iş/eleman ihtiyacının da arttığı bir döneme geçmiş bulunuyoruz. İşveren ilan vermek istediğinde uyması gereken kurallar bellidir. Hangi iş dalında personel ihtiyacı olduğunu belirtmelidir ki açıklama kısmında da bu işle ilgili bilgiler verip daha sonra ilan verdiği iş koluna nasıl bir eleman ihtiyacı olduğunu ve bu personelde bulunması gereken özellikleri sıralayabilir. Bu kurallara uymak ücretsiz olarak ilan verdiğiniz işçi arayışında size hızlı dönüşlerin olacağını gösterir.

İş arayan kişilerinde hemen hemen uyması gereken hususlar bunlara yakındır. Örneğin hangi iş kolunda ilan vermek istiyorsanız onun hakkında bilgi verip daha sonra kendinizdeki özellikleri yazarak veya bilgilerinizi girerek ilanınıza bakacak olan işverenlerin neden sizi seçmeleri gerektiğini kısaca anlatabilirsiniz. Başlık kısmında da aradığınız işle ilgili başlıkta bunu geçirmelisiniz.

bedava ilan ver, beleş ilan ver, eleman ilan ver, eleman ilanı ver, eleman ilanı vermek, ücretsiz ilan vermek, ücretsiz ilan ver, ilan ver, ilan vermek, ilan, ilan nasıl verilir,


Aslında bu yukarıda saydığım özellikler ilan vermenin zaten kendi kurallarıdır yaklaşık olarak bunlara uyduğunuz takdirde ilan verip başlarda gözükebilirsiniz ki buda ilanınıza olan rekabeti arttırır görünürlülüğünü yükseltir ve dönüşleri daha çok arttırır. İlan verirken bunlara dikkat etmeniz gerekir çünkü arama motorları da bu sayede ilanınızın eksik olmadığının kanaatine varıp sizin ilan verdiğiniz aramalarda sizi önlerde gösterir.

Bugün ki konumuzda elaman/iş ilanı vermenin yollarını anlatmaya çalışarak siz değerli ilan sahiplerinin daha çok kazanması için yollardan bahsettik. Şuna inanmalısınız ki bu kurallar yıllardan gelen tecrübeler sonucu bir çok yerde görebileceğiniz genel kurallardır. Hatta ilan vermeye çalıştığınız sitelerde bile ilan vermenin kuralları başlığı altında yer alır. Etkin ilan vermenin önemli yolları da bu sitelerde yer alır.

Seri ilan vermek istiyorum isimli makalemizi de okumanızda fayda var. İlginizi çekebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder