23 Mayıs 2014 Cuma

ücretsiz ilan vermeye başlayın sizde kazanın

Sahibinden ilan vermek ister misiniz?

bedava ilan ver, beleş ilan ver, emlak ilan ver, ilan, ilan ver, ilan vermek, sahibinden ilan ver, ücretsiz ilan ver, ücretsiz ilan vermek, oto ilan ver



Yapmanız gereken bunun için ücretsiz bir ilan sitesi bulup ilan vermeniz. Çok kısa bir süre içinde ilanınızı verebilirsiniz. Ancak daha etkili olması için bazı durumlara uymanız gerekmektedir. İlan verirken yapmanız gereken ilanınıza uygun başlığı girmek çünkü arama motorunun dikkat ettiği yerlerden neredeyse en önemli kısımdır. Düşünsenize ilan veriyorsunuz ama ilan başlığınız verdiğiniz ilanla ilgili değil o zaman ilan vermenizin bir mantığı kalmaz. Diğer uymanız gereken kural ise açıklama kısmını düzgün yazmanız en az 2-3 paragraf şeklinde yazmak ve içinde verdiğiniz ilanla ilgili anahtar kelimeleri altı çizili, italik ve kalın şekilde belirlemek arama motorlarının botları o şekildeki kelimelere dikkat ederler.

Kurallar bu kadar basit aslında sadece gerisi de sizin sabrınıza kalmış. Çünkü bu uymanız gerekenler daha sonra size kar olarak geri gelir. Daha öncede dediğim gibi ücretsiz ilan verebileceğiniz platformun olması çok önemli bu olmadığı zaman sizin kazancınıza ortak olmuş oluyor. Ve bu ortaklık sizin daha az kazanmanıza sebep oluyor. Aslında sabırla arama yaparsanız çok uygun siteler bulmanız olasıdır. Sadece ilk sayfalara bağlı kalmayıp daha ilerilere gidebilirsiniz. Zaten bir sitenin işe yarayıp yaramayacağını çok basit bir şekilde anlayabilirsiniz. İlan veren sayısı ya da ilan sayısı gibi.

bedava ilan ver, beleş ilan ver, emlak ilan ver, ilan, ilan ver, ilan vermek, sahibinden ilan ver, ücretsiz ilan ver, ücretsiz ilan vermek, oto ilan ver


Son olarak size söyleyebileceğim bu sektöre ne kadar erken atılırsanız o kadar iyi çünkü bu ilan verme işiyle ailesini çoluğunu çocuğunu geçindiren milyonlarca insan var.

Bunu okuyanlar Sevimli dostlar için ilan ver adlı yazıyı da okudu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder